U bent hier:
Werken bij M2LAB

Gezocht: Aspirant Coating-Nerd (laborant 24-38 uur)

Heb jij ook altijd al een Coating-Nerd willen worden?
Dan heb je mazzel, wij zoeken er nog eentje!

Wat doe je als coating-nerd?

Als aspirant coating-nerd (of eigenlijk laborant op ons coating-lab) ga je alles leren over verf, en vooral het testen daarvan. We maken een échte specialist van je, zoals die er maar een paar in Nederland zijn.

Je leert hoe je materialen versneld veroudert met behulp van speciale klimaatkamers en hoe je resultaten van de testen beoordeelt. Daarnaast hoort het invoeren van orders, en later, het opstellen van rapporten ook tot je dagelijkse werkzaamheden.

Waarom zou je bij ons komen werken?

Bij ons komt iedereen met plezier naar zijn werk. Dit komt door de fijne werksfeer en de grote mate van vrijheid die je bij ons krijgt. Omdat we in een relatief klein team werken helpen we elkaar waar nodig, waardoor iedereen van elk onderdeel van het bedrijfsproces wat mee krijgt.

Daarnaast hebben we flexibele werktijden, kun je rekenen op een uitstekend salaris en een mooie pensioenregeling.

Wat moet jij kunnen?

We hebben geen kant en klaar eisenpakket voor jou als kandidaat. Wat we vooral belangrijk vinden is dat je in het team past.

Als je al ervaring hebt met coatings en/of laboratoriumwerk , dan is dat absoluut een pré. Is dat niet zo, dan leiden we je op.
Belangrijk is dat je technisch inzicht hebt en nauwkeurig kunt werken. Je houdt ervan houdt om afwisselend werk te doen en kunt overweg met computers (MS office).

Als je nou ook nog eens een beetje in de buurt woont van Udenhout is het écht tijd om me een mailtje te sturen of me even te bellen.

Laat het ons weten als je interesse hebt!

Stuur dan een e-mail met een beknopt CV naar ben@m2lab.nl of bel me even op +31 (0)13 463 06 88. Ik leg je graag uit wat de functie precies inhoudt.

Een dagje meelopen

Als we na een eerste gesprek allebei het idee hebben dat je bij ons team zou passen laat ik je graag een dag meelopen. Dat is de beste manier om een goede indruk te krijgen van je collega’s en andersom.