U bent hier:
Over Ons

Specialisten met gevoel voor praktijk

We zijn een klein team waardoor de communicatielijnen kort zijn, zowel intern als met u, onze klant. Wij zijn allemaal betrokken bij het testproces, maar hebben daarnaast allemaal ons persoonlijke specialisme. Zo vormen we een compleet team dat elke opdracht professioneel aanpakt. Wij doen ons werk samen met u.

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact staat bij M2LAB centraal, u heeft altijd rechtstreeks contact met de specialist. Na de tests bespreken we uitgebreid de resultaten en eventuele verbeterpunten voor uw product. Met onze uitgebreide kennis over materialen adviseren we u graag over te zetten stappen.

Voordelen van M2LAB

ISO/IEC 17025 geaccrediteerd

Download hier onze scope.

Wij zijn 100% onafhankelijk

Dit zorgt voor maximaal vertrouwen bij jouw klanten.

24/7 inzicht in jouw lopende orders

Hierdoor weet je precies wanneer je jouw rapport kunt verwachten.

Ben Hoppener

Ben Hoppener

The Coating Nerd

“Waar ik ook ben, op mijn werk of als ik vrij ben, ik kijk naar alles waar een verflaagje op zit. Helemaal als er iets mis mee is. Roestplekken, blaasjes en afbladderende verf, daar word ik gelukkig van! Nou ja, gelukkig… dat is wat overdreven. Maar ik vind het machtig interessant. Wat een mazzel heb ik dan ook dat ik hier mijn beroep van heb mogen maken. De hele dag onderzoek doen aan verfsystemen, ge(poeder)coate voorwerpen en bedrijven helpen bij het verbeteren van hun product.

Mijn ambities met M2LAB zijn groot. Onze missie is om voor het einde van 2025 M2LAB te laten uitgroeien tot hét grootste onafhankelijke laboratorium op het gebied van coatings ter wereld. Om dit ambitieuze doel te bereiken zet ik samen met mijn team alles in het werk om onze opdrachtgevers een ongeëvenaarde klantervaring te geven.”

Nadir Vural Ünal

Commercieel Laborant Binnendienst

“Mijn eerste order blijft mijn meest bijzondere moment bij M2LAB. Ik bied onze klanten graag een luisterend oor, denk met ze mee over hun situatie en zoek naar een passende oplossing. Het voelt goed om bij te kunnen dragen aan die oplossing. Ik zie ons probleemoplossend vermogen als ons sterkste punt. De diversiteit aan klantvragen en de uitdaging waar we bij elke vraag voor komen te staan, vind ik het leukst aan mijn werk.”

Nadir
Mirjana

Mirjana van de Ven

Administratief medewerker/laborant

“M2LAB is het leukste lab van Nederland! Ik ben administratief medewerker, maar mag ook meewerken in het lab. Dat is echt ontzettend leuk. Of dat moeilijk is? Ik hoef niet bang te zijn dat ik iets kapotmaak, want zoals Ben zegt “Het is ons werk om dingen kapot te maken!” Daarnaast zorg ik er ook voor dat mijn collega’s niet te veel geld uitgeven. Die afwisseling in taken, maakt dit voor mij een heel fijne werkplek.”

Rob Brakenhoff

Laboratorium manager

“Enthousiast en ambitieus, dat is wie wij zijn. Door het warme welkom op mijn eerste werkdag, voelde ik me meteen thuis bij M2LAB en de variatie aan klanten en werkzaamheden maakt het werk steeds weer interessant en uitdagend. Ik was al bekend met de technische kant van het vak, maar leer hier toch ook weer nieuwe dingen, zoals werken met ons computersysteem.”

Rob
Stefan

Stefan Vermeer

Laboratoriummedewerker

“De prettige werksfeer en de uitdaging om mijzelf wegwijs te maken in de vele testen die we hier bij M2LAB uitvoeren vind ik het leukst. Het meest bijzondere moment toen ik bij M2LAB begon, was de positieve eerste indruk die ik kreeg van Ben en mijn nieuwe collega’s. Door de flexibiliteit bij M2LAB kan ik zowel thuis als op de werkvloer zorgen dat ik er ben wanneer het nodig is!”

Voldoet uw product aan de kwaliteitseisen?
Wij hebben het antwoord!

Moet uw product aan een bepaalde ISO/DIN/ASTM-normering voldoen? Heeft u een product dat in de testfase zit? Of stelt uw klant bepaalde eisen aan uw product? Dan kunt u dit laten onderzoeken bij M2LAB.

Wij testen een brede range aan producten. Van lantaarnpaal tot patrijspoorten en van tuinhekjes tot vrachtwagenbumpers.

Neem contact met ons op voor meer informatie