Dit zijn wij

Een betrouwbare
partner die
met u meedenkt

Specialisten met gevoel voor praktijk

We zijn een klein team waardoor de communicatielijnen kort zijn, zowel intern als met u, onze klant. Wij zijn allemaal betrokken bij het testproces, maar hebben daarnaast allemaal ons persoonlijke specialisme. Zo vormen we een compleet team dat elke opdracht professioneel aanpakt. Wij doen ons werk samen met u.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij M2LAB centraal, u heeft altijd rechtstreeks contact met de specialist. Na de tests bespreken we uitgebreid de resultaten en eventuele verbeterpunten voor uw product. Met onze uitgebreide kennis over materialen adviseren we u graag over te zetten stappen.

Volg M2LAB op LinkedIn
Voordelen van M2LAB

Korte doorlooptijden

20 jaar ervaring in de coatingindustrie

Onafhankelijke testresultaten

Advies n.a.v. de testresultaten

Scherpe prijzen

Ben Hoppener
Directeur/eigenaar

M2LAB is opgericht door Ben Hoppener, specialist op het gebied van oppervlaktetechnieken. Naast directeur van M2LAB is hij eigenaar van Coatingadvies Nederland. Ben werkt al meer dan 20 jaar in de coatingindustrie.

“M2LAB is mijn zakelijke levenswerk. Ik was ontzettend trots toen ik mijn ouders kon rondleiden door ons nieuwe laboratorium. Door de jaren heen leerde ik in dit vak én als ondernemer dat je alleen maar kunt groeien door héél goed naar je klanten te luisteren. Ik heb een paar keer een hoop tijd en geld besteed aan dingen waar ik van dacht dat mijn klanten erop zat te wachten. Dat bleek dan helemaal niet zo te zijn. Een paar heel simpele dingen zoals een seintje geven als hun monsters binnen zijn en het op tijd versturen van rapporten, bleken dingen te zijn die er in veel grotere mate voor zorgen dat onze klanten graag bij ons blijven komen. Maar het allerleukst vind ik toch wel dat ik de vrijheid heb om te doen wat ik leuk vind.”

Nadir Vural Ünal
Commercieel Laborant Binnendienst

“Mijn eerste order blijft mijn meest bijzondere moment bij M2LAB. Ik bied onze klanten graag een luisterend oor, denk met ze mee over hun situatie en zoek naar een passende oplossing. Het voelt goed om bij te kunnen dragen aan die oplossing. Ik zie ons probleemoplossend vermogen als ons sterkste punt. De diversiteit aan klantvragen en de uitdaging waar we bij elke vraag voor komen te staan, vind ik het leukst aan mijn werk.”

Mirjana van de Ven
Administratief medewerker/laborant

“M2LAB is het leukste lab van Nederland! Ik ben administratief medewerker, maar mag ook meewerken in het lab. Dat is echt ontzettend leuk. Of dat moeilijk is? Ik hoef niet bang te zijn dat ik iets kapotmaak, want zoals Ben zegt “Het is ons werk om dingen kapot te maken!” Daarnaast zorg ik er ook voor dat mijn collega’s niet te veel geld uitgeven. Die afwisseling in taken, maakt dit voor mij een heel fijne werkplek.”

Rob Brakenhoff
Laboratorium manager

“Enthousiast en ambitieus, dat is wie wij zijn. Door het warme welkom op mijn eerste werkdag, voelde ik me meteen thuis bij M2LAB en de variatie aan klanten en werkzaamheden maakt het werk steeds weer interessant en uitdagend. Ik was al bekend met de technische kant van het vak, maar leer hier toch ook weer nieuwe dingen, zoals werken met ons computersysteem.”

Stefan Vermeer
Laboratoriummedewerker

“De prettige werksfeer en de uitdaging om mijzelf wegwijs te maken in de vele testen die we hier bij M2LAB uitvoeren vind ik het leukst. Het meest bijzondere moment toen ik bij M2LAB begon, was de positieve eerste indruk die ik kreeg van Ben en mijn nieuwe collega’s. Door de flexibiliteit bij M2LAB kan ik zowel thuis als op de werkvloer zorgen dat ik er ben wanneer het nodig is! ”

Bram van Helvert
Marketing & Automatisering

“Tijdens mijn stage kon ik mijn creatieve denkvermogen al lekker de vrije loop laten. Ik was dan ook ontzettend blij dat ik een contract aangeboden kreeg toen mijn stage voorbij was. Bij M2LAB leer ik elke dag wel iets nieuws om nog beter op de wens van de klant in te spelen. Dat elke dag anders is en dat we flexibiliteit steeds weer weten te combineren met snelheid (in de breedste zin van het woord), dat is waarom ik zo graag bij M2LAB werk.”

Bram van Helvert | M2LAB
Voldoet uw product aan de kwaliteitseisen?
Wij hebben het antwoord!
Informatie aanvragen

Moet uw product aan een bepaalde ISO/DIN/ASTM-normering voldoen? Heeft u een product dat in de testfase zit? Of stelt uw klant bepaalde eisen aan uw product? Dan kunt u dit laten onderzoeken bij M2LAB.

Wij testen een brede range aan producten. Van lantaarnpaal tot patrijspoorten en van tuinhekjes tot vrachtwagenbumpers.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij testen voor