Over ons

Een
betrouwbare
partner
die met u
meedenkt

Meer dan 20 jaar ervaring

M2LAB is gespecialiseerd in oppervlaktetests voor metaal, kunststof en hout. Daarnaast testen we verf & coatings. In ons laboratorium voeren we een breed scala aan tests uit. We bieden scherpe prijzen en korte doorlooptijden.

Persoonlijk contact staat bij M2LAB centraal, de lijnen zijn kort en u heeft rechtstreeks contact met een specialist. Komen er uit de test verbeterpunten voor uw materiaal? Met onze uitgebreide kennis over materialen adviseren we u graag over te zetten stappen.

M2LAB is opgericht door Ben Hoppener, een specialist op het gebied van oppervlaktetechnieken. Naast directeur van M2LAB is hij eigenaar van Coatingadvies Nederland. Ben is meer dan 20 jaar werkzaam in de coatingindustrie.

Microscopische analyse

Voor wie we werken

Taber abraser test

Zekerheid over de kwaliteit van oppervlakken

Bent u:

  • Producent, leverancier of importeur van producten die met name buiten toegepast worden?
  • Producent van metalen, kunststof en/of houten producten?
  • Bedrijf dat coatings aanbrengt?
  • Bedrijf dat coatings maakt of ontwikkelt?

En wilt u weten of u een goed product heeft? Of uw product aan een bepaalde ISO/DIN/ASTM-normering voldoet? Heeft u een product dat in de testfase zit? Of stelt uw klant bepaalde eisen aan uw product? Dan kunt u dit laten onderzoeken bij M2LAB.

Wij testen een brede range aan producten. Van lantaarnpaal tot patrijspoorten en van tuinhekjes tot vrachtwagenbumpers. Bij ons krijgt u antwoord op de vraag of uw product aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.

Wij testen voor