M2LAB ISO 9001:2015 gecertificeerd

Dat het leveren van kwaliteit, klantgerichtheid en continu verbeteren hoog in het vaandel staan bij M2LAB weten onze klanten al lang. Om dit ook formeel aan te kunnen tonen aan klanten die ons nog niet goed kennen, hebben wij ons kwaliteitssysteem laten toetsen door Bureau Veritas. Met trots kunnen wij u meedelen dat wij vandaag het certificaat ISO 9001:2015 in ontvangst hebben mogen nemen.

Het certificaat is afgegeven voor de volgende werkzaamheden:

“Verrichten van laboratoriumonderzoek naar de eigenschappen van materiaaloppervlakten in haar laboratorium.”

Hieronder kunt u het certificaat in PDF downloaden:


U kunt er dus van op aan dat uw testen bij ons in goede handen zijn!


Bel 013 - 463 06 88 voor meer informatie.

In beeld
Ons werk uitgelegd in een korte animatie:

M2LAB in 2 minuten

Bij M2LAB simuleren we in onze klimaatkamers in enkele weken wat er met uw product in werkelijkheid pas na jaren gebruik gebeurt. Denk hierbij aan de invloed van zonlicht, regen, zout, warmte en kou, maar ook slijtage.

In deze korte animatie wordt uitgelegd hoe wij dit doen en waarom het testen van uw producten zo belangrijk is.

Bel 013 - 463 06 88 voor meer informatie.

In beeld
Artikel in Regio business maart 2018

M2LAB: Ik was benieuwd naar de knal

‘Toen ik 19 was en een laboratoriumopleiding volgde, leek het me gaaf om een bom te maken. Niet om dingen op te blazen, maar omdat ik benieuwd was wat voor knal zoiets oplevert.’

Ben Hoppener (43), eigenaar van Coating Advies Nederland en M2LAB, gebruikte daarvoor geen strijkerkruit uit vuurwerk; dat vond hij iets voor amateurs. ‘Met een vriend zocht ik in boekjes naar het juiste recept en we begonnen in mijn slaapkamer thuis met experimenteren. We losten loodacetaat op in water. Daar voegden we natriumazide aan toe, waarna we de neerslag filterden en lieten drogen.’Bel 013 - 463 06 88 voor meer informatie.

In beeld