U bent hier:

ISO 17025 Accreditatie: Het ultieme bewijs van betrouwbaarheid en kwaliteit

M2LAB is gecertificeerd volgens ISO 17025 voor het testen van verf en coatings op duurzaamheid en fysische eigenschappen.

Maar wat houdt dat nu in en wat heb jij hier als klant nou eigenlijk aan?

ISO/IEC 17025 geaccrediteerd

Download hier onze scope.

Wij zijn 100% onafhankelijk

Dit zorgt voor maximaal vertrouwen bij jouw klanten.

24/7 inzicht in jouw lopende orders

Hierdoor weet je precies wanneer je jouw rapport kunt verwachten.

ISO 17025 Accreditatie in een Notendop

ISO 17025 is een internationale norm die specifieke eisen stelt aan de competentie en consistentie van laboratoria die testen en kalibraties uitvoeren. Deze norm is ontwikkeld om vertrouwen te creëren in de resultaten van laboratoria, zowel nationaal als internationaal.

Voor M2LAB vertaalt deze accreditatie zich naar het strikt opvolgen van normen voor verf en coatings, zoals ISO 12944 en NORSOK, het borgen van juiste werking van apparatuur, in kaart brengen van risico’s en het zorgen voor bekwaamheid van personeel.

Onze Specialisatie: Coatingtesten

Bij M2LAB hebben we onze expertise toegespitst op het testen van verf en coatings, met een bijzondere focus op protective en marine coatings. Deze coatings spelen een cruciale rol in diverse sectoren, waaronder de bouw, olie en gas en maritieme industrie. Het waarborgen van de kwaliteit en duurzaamheid van deze coatings is van vitaal belang voor de integriteit en levensduur van materialen en constructies.

ISO 17025 Accreditatie: Wat Betekent Het Voor Onze Klanten?

Nu vraag je je wellicht af wat deze ISO 17025-accreditatie voor jou als klant betekent. Om maar een paar voordelen te noemen:

  • Internationale Erkenning: De ISO 17025-accreditatie wordt wereldwijd erkend. Dit betekent dat de rapporten en testresultaten die je van ons ontvangt, internationale worden geaccepteerd.
  • Onbetwistbare Betrouwbaarheid: Onze ISO 17025-accreditatie garandeert dat onze testmethoden en processen aan de hoogste normen voldoen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de geldigheid of betrouwbaarheid van onze gegevens. Het is een stempel van kwaliteit en integriteit.
  • Naleving van Industrienormen: Beschermende coatings zijn onderhevig aan strikte internationale normen, zoals ISO 12944, NORSOK en andere coatingstandaarden. Onze accreditatie verzekert je dat onze testprocedures volledig in overeenstemming zijn met deze normen, wat de nauwkeurigheid van onze resultaten waarborgt.

Waarom kiezen voor M2LAB

Bij M2LAB hebben we altijd gestreefd naar de hoogste normen van kwaliteit en precisie in coatingtesten. Met onze ISO 17025-accreditatie nemen we een stap verder om te zorgen dat jij het bewijs in handen krijgt van de kwaliteit van jouw product. Onze rapporten kunnen nu wereldwijd worden gebruikt, zonder vragen of twijfels over de geldigheid ervan.

Kies M2LAB als jouw partner voor coatingtesten en profiteer van onze expertise, ervaring en de garantie van ISO 17025-geaccrediteerde betrouwbaarheid. Wij staan klaar om je te helpen jouw uitdagingen m.b.t. protective coatings met vertrouwen aan te gaan.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Wil je jouw producten bij een ISO 17025 geaccrediteerd laboratorium laten testen?