U bent hier:
Accreditatie volgens ISO/IEC 17025

Accreditatie volgens ISO/IEC 17025

De Stichting Raad voor Accreditatie (RVA), de nationale accreditatie-instantie voor Nederland, heeft accreditatie L696 verleend aan M2LAB B.V. voor het testen van coatings op duurzaamheid en fysische eigenschappen. Deze accreditatie L696 is gebaseerd op een beoordeling van de vereisten zoals vastgelegd in NEN-EN-ISO/IEC 17025.

M2LAB B.V. heeft aangetoond in staat te zijn op technisch bekwame wijze valide resultaten te leveren en te werken volgens een managementsysteem. De accreditatie L696 is van toepassing op de analyses die vermeld staan in de scope.

Voordelen van accreditatie

Een ISO 17025-accreditatie heeft een aantal belangrijke voordelen voor jou als klant:

  • Internationale Erkenning: De ISO 17025-accreditatie wordt wereldwijd erkend. Dit betekent dat de rapporten en testresultaten die je van ons ontvangt, internationaal worden geaccepteerd.
  • Onbetwistbare Betrouwbaarheid: Onze ISO 17025-accreditatie garandeert dat onze testmethoden en processen aan de hoogste normen voldoen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de geldigheid of betrouwbaarheid van onze gegevens. Het is een stempel van kwaliteit en integriteit.
  • Naleving van Industrienormen: Beschermende coatings zijn onderhevig aan strikte internationale normen, zoals ISO 12944, NORSOK en andere coatingstandaarden. Onze accreditatie verzekert je dat onze testprocedures volledig in overeenstemming zijn met deze normen, wat de betrouwbaarheid van onze resultaten waarborgt.